Tweedehands boeken

Voor een mooi prijsje, een exclusieve uitgave of gewoon omdat u het leuk vindt, voor de beste tweedehands boeken kunt u altijd bij De Amstel Boekhandel terecht. Meterslange rijen met de meest uiteenlopende titels en genres is wat u bij de Amstel Boekhandel aan tweedehands boeken zult vinden. Ook voor studieboeken in alle mogelijke richtingen of boeken die gebruikt kunnen worden om de kennis voor uw vakgebied bij de spijkeren kunt u vinden op de tweedehands boeken afdeling van de Amstel Boekhandel.

Geef tweedehands een nieuwe kans

Het komt vaak voor dat mensen van boeken af willen omdat ze er genoeg van hebben of omdat er geen gebruik meer van wordt gemaakt. Op zo een moment is er niks mooiers dan uw tweedehands boeken een nieuwe kans te geven zodat iemand anders er van kan genieten. De Amstel Boekhandel biedt u de mogelijkheid om uw oude gebruikte boeken in te leveren of zelfs op te kopen. De 2e hands boeken komen in de boekhandel terecht en kunnen op deze manier een nieuw leven krijgen bij een nieuwe eigenaar.

Unieke titels

Bent u op zoek naar een specifieke titel of uitgave van een boek en kunt u deze nergens vinden? Ook dan bent u bij de Amstel Boekhandel op het juiste adres. De medewerkers van de Amstel Boekhandel kunnen u helpen met uw zoektocht en kunnen ook buiten de winkel op zoek gaan naar het door u gezochte 2e hands boek. Via de inkoop mogelijkheden van de Amstel Boekhandel is het mogelijk voor de medewerkers om op specifieke titels te zoeken of om een zoek aanvraag te plaatsen. Zodra het gewenste 2e hands boek gevonden wordt, krijgt de medewerker een melding en kan het boek voor u worden aangekocht waarna u deze kunt aanschaffen bij de Amstel Boekhandel. Dus kunt u niet vinden waar u naar zoekt en wilt u graag hulp bij uw zoektocht? Komt u dan voor het beƫindigen van uw zoektocht naar de Amstel boekhandel en vindt het perfecte tweedehands boek.